Wij vertellen jouw verhaal met een pakkende video

Wat bieden we?

Mensen zijn visueel ingesteld. Binnen enkele minuten kun je digitaal meer informatie overbrengen dan in een uitgebreide brochure. Men krijgt direct een goed beeld bij je bedrijf of product, zodat ‘zaken doen’ een gemakkelijke vervolgstap wordt. Bij een goede marketingstrategie is een bedrijfsvideo of animatie onmisbaar. Een goede bedrijfsvideo is een perfecte aanvulling. Zet daarom ook jouw business in de picture!

 

BEDRIJFSFILMS

Een goede bedrijfsfilm heeft veel pluspunten. Het vertaalt snel en efficiënt de boodschap die jij wilt overbrengen naar je klant. En dat in een paar minuten. Met een bedrijfsvideo wordt de aandacht van een klant langer vastgehouden en jouw boodschap wordt vaak boeiender verteld. Een bedrijfsfilm is vaak een deel van je identiteit. Je kun deze overal inzetten.
Voordelen:

  • Geeft snel een duidelijk een persoonlijk beeld van jouw bedrijf
  • Bewegend beeld trekt veel eerder de aandacht
  • Houdt website bezoekers langer vast, dus hogere conversie

Kostenindicatie
Een korte video bedrijfsvideo van ca. 2 minuten bestaat uit een halve draaidag op locatie + een montageduur van ca. 1 dag. Kostenindicatie v.a. € 600.
 

PROMOTIEFILMS

Jouw klanten informeren over een dienst of nieuw product? Een goede promotiefilm is een prima aanvulling op de overige communicatiemiddelen. En ze kunnen op tal van websites worden ingezet. Online maar ook in jouw ontvangstruime of op een beurs. Beelden zeggen immers meer dan meer dan woorden. Je krijgt snel een goede indrukt van de producten of dienst die je wilt overbrengen.

Voordelen:

  • Relatief snel een voordelig jouw product of dienst onder de aandacht brengen
  • Multi inzetbaar + de boodschap wordt makkelijk onthouden en doorverteld
  • Snel de werking van jouw (nieuwe) product(en) uitleggen én verspreiden

Kostenindicatie
Een korte video promotievideo van ca. 2 minuten bestaat uit een halve draaidag op locatie + een montageduur van ca. 1 dag. Kostenindicatie v.a. € 600.
 

ANIMATIEFILM

Overtuig je doelgroep met een heldere en korte animatie. Hiermee kun je iets snel en makkelijk uitleggen. Of het nu een dienst, event, product of logo betreft. Een logo is vaak plat en levenloos en daarom is logo animatie vaak een uitkomst. Jou logo wordt omgezet naar 3D en komt helemaal tot leven.

Voordelen:

  • Animatie = eenvoud. Animaties zijn duidelijk & overzichtelijk
  • Jouw verhaal wordt makkelijk, snel en bondig verteld
  • Voor ieder budget is er wel een animatievideo te produceren

Kostenindicatie
De kosten voor een animatie zijn natuurlijk afhankelijk van hetgeen jij wil communiceren. Maar less = more! Een goede uitleg-animatie duurt zo’n 60 tot 90 seconden. Prijsindicatie: € 900.

Logoanimatie daarentegen is slechts een kwestie van een paar seconden. Dankzij deze vorm van animatie komt een bedrijfslogo helemaal tot leven. Kostenindicatie: € 190